skip to Main Content
elektra aanleggen Leiden

Het is iets waar u misschien niet altijd bij stil staat. Stel dat u in de midden van de nacht een stroomstoring ervaart? Dit is natuurlijk niet iets waar u op rekent, en zeker niet verwacht. Daarom is het ook zo fijn dat wij gebruik maken van een 24-uurs service. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken bij elke stroomstoring of ander elektraprobleem!

24-uurs service inschakelen in Leiden

U staat er natuurlijk nooit op te wachten dat de stoom opeens uitvalt aan het eind van de avond. Misschien kan u het proberen om zelf op te lossen, maar in vele gevallen zal dit niet veel doen en misschien zelfs leiden tot grotere schade. Daarom is het belangrijk dat u altijd een ervaren elektricien inhuurt voor deze klus. Met onze 24-uurs service kan u op elk moment van de dag bellen, zodat u niet zelf aan de slag hoeft!24-uurs service

24-uurs service inschakelen bij een kortsluiting

U heeft het vast wel eens meegemaakt: een kortsluiting bij u thuis. Dit is een gevolg van stroomstoringen die kunnen ontstaan door verschillende redenen. Soms is het duidelijk wat de oorzaak is, maar soms is het lastig op te speuren. Door het inschakelen van onze 24-uurs service kan u er zeker van zijn dat het probleem binnen de kortste keren weer is opgelost, zodat u zich er geen zorgen meer om hoeft te maken.

Uw ervaren elektricien

Bij ons krijgt u te maken met een ervaren elektricien, die klaar staat met een 24-uurs service. Wij staan niet alleen klaar als u een storing heeft, maar voor al uw elektriciensklussen. Denk hierbij aan onderhoud aan uw elektra en hulp bij storingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn zeer bekend met allerlei ongevallen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak.

Back To Top