skip to Main Content
Groepen uitbreiding Elektra aanleggen Meterkasten Stroomstoringen en kortsluiting 24/7 beschikbaar  
storingsdienst

Elektromonteur

En wilt u elektra aanleggen of wellicht de bestaande elektra uitbreiden? Dan is het zaak om te kiezen voor een deskundige elektromonteur in Leiden. Ons deskundige personeel is ervaren en op de hoogte van de nieuwste regels en technieken. Dat is van belang voor bijvoorbeeld uw woonverzekering; in geval van brand kan het voorkomen dat een woonverzekering niet uitkeert als de elektriciteit in huis niet volgens de normen is aangelegd en gekeurd.

De elektromonteur bij u in de beurt. Wel zo handig.

Als u inwoner bent van Leiden is het wel zo gemakkelijk om te kiezen voor een elektromonteur uit diezelfde stad. Het is voor de monteur gemakkelijk om even langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek, eventueel gevolgd door een prijsopgave. In geval van een storing of defect kan de monteur snel bij u zijn om het probleem te verhelpen. Omdat we in ons dagelijks leven zo afhankelijk zijn van elektriciteit is dat van groot belang.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak in Leiden

Woont u in Leiden of omgeving en overweegt u uw elektra te laten vervangen of uit te breiden? Dan komt de elektricien in Leiden graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en prijsopgave.

Ook voor het doormeten en controleren van uw elektra staan wij voor u klaar. Wij bieden u vakmanschap en ervaring en denken graag met u mee over de elektra voorzieningen in uw huis.

Back To Top