skip to Main Content
Groepen uitbreiding Elektra aanleggen Meterkasten Stroomstoringen en kortsluiting 24/7 beschikbaar  

Wie zijn wij?

Wij zijn VBL Elektricien. Wij zijn een elektricien die werkzaam is in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten Sassenheim, Voorhout en omgeving. Wij zijn een elektricien die gespecialiseerd is in alles wat met elektra te maken heeft.  U komt als klant bij ons op de eerste plaats. Wij vinden een goede service belangrijk. Al onze medewerkers zijn specialisten die vakbekwaam hun werk doen. Daarnaast zorgen wij ook voor een sympathieke en reële prijs voor onze diensten.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis vergaard over alles wat met elektra te maken heeft. Zo zorgen wij niet alleen voor een fatsoenlijke afwerking. Wij denken ook graag mee en proberen u advies te geven over de juiste oplossing.

Het kan zo zijn dat plotseling het licht uitvalt, wat nu? Wij hebben een 24-uurs storingsdienst in Leiden. Bij een storing of kortsluiting komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Een kortsluiting kan snel tot problemen leiden. In dit soort gevallen hebben wij een team specialisten voor u klaarstaan. Zo kunnen wij uw problemen snel oplossen.

Heeft u een betrouwbare professionele elektricien nodig, die veilig en vakkundig te werk gaat en bovendien ook een specialist is in alle elektra? Dan bent u bij ons op het juiste adres! U kunt contact met ons opnemen via: 071-2040320.

Back To Top