Groepen uitbreiding Elektra aanleggen Meterkasten Stroomstoringen en kortsluiting 24/7 beschikbaar  
Bathroom 231752 960 720

Sfeerverlichting in de badkamer

Waar de badkamer vroeger met name werd gezien als een functionele ruimte, wordt het tegenwoordig steeds meer een ruimte om te ontspannen. Daarom is het een prettig gevoel wanneer uw badkamer er sfeervol uitziet. Voor wat betreft de verlichting in de badkamer wordt er onderscheid gemaakt in drie verschillende verlichtingstypes. Het creëren van een sfeervolle badkamer begint namelijk bij de keuze van de juiste verilchting. Door verschillende soorten verlichting met elkaar te combineren, ontstaat een sfeervolle badkamer.

Basisverlichting

Dit verlichtingstype is vrijwel in iedere badkamer te vinden en is aangesloten op een hoofdschakelaar. De meeste badkamers worden verlicht door spots of door een lamp aan het plafond of aan de muur. Let er bij het kiezen van de verlichting op dat er geen donkere hoekjes ontstaan in de badkamer.

Handige verlichting

Naast de basisverlichting is er ook verlichting om bepaalde dingen in de badkamer te vergemakkelijken. Denk hierbij aan spiegelverlichting voor bijvoorbeeld het scheren. Door de zogeheten taakverlichting ontstaat er geen schaduw op het gezicht, waardoor er niets gemist wordt.bathroom-231752_960_720

Sfeerverlichting

Het creëren van sfeer in de badkamer doet u met behulp van sfeerverlichting. Met deze verlichting is de stemming in de badkamer eenvoudig te veranderen. Om de sfeer in uw badkamer aan te brengen kunt u gebruik maken van LED-verlichting. Deze sfeerverlichting is dimbaar en is daarnaast uitermate geschikt voor het aanbrengen van accenten in uw badkamer. LED-verilchting is eenvoudig te plaatsen en kan ook worden geplaatst in bestaande badkamers.