Groepen uitbreiding Elektra aanleggen Meterkasten Stroomstoringen en kortsluiting 24/7 beschikbaar  
Voordelen LED Verlichting

Wat zijn de voordelen van LED verlichting voor bedrijven?

Je hoort vrijwel altijd dat LED lampen veel voordelen hebben voor mensen. Zo is LED verlichting een stuk zuiniger. Hierdoor is het onder andere beter voor het milieu, maar ook zeker voor je eigen portemonnee. Maar hoe zit het met bedrijven? Heeft LED verlichting voor bedrijven ook voordelen of is dit juist niet het geval? In onderstaande tekst lees je wat de voordelen zijn van LED verlichting voor bedrijven.

Duurzaam

Wanneer jij eigenaar bent van een bedrijf, is het zeker het overwegen waard de verlichting te vervangen door LED verlichting. Dit is mogelijk een flinke investering, maar op den duur kan dit er zeker wel uit. Het energieverbruik van een bedrijf daalt namelijk aanzienlijk, waardoor er jaarlijks veel wordt bespaard op de energie-uitgaven. Bijkomend voordeel is dat het vervangen van verlichting door LED verlichting onder de duurzame bedrijfsmiddelen valt. Dit wil zeggen dat een bedrijf een deel van zijn investering in de nieuwe verlichting terug kan krijgen. Zo kost het je dus minder geld om de lampen te vervangen en uiteindelijk bespaar je hierdoor ook nog eens flink.

Breed toepasbaar

Een bedrijf heeft niet alleen de mogelijkheid om de traditionele lampen te vervangen door LED lampen. Zo zijn er tegenwoordig ook tl-buizen verkrijgbaar met LED. In fabriekshallen is het dus ook mogelijk om verlichting te vervangen. LED verlichting is sowieso breed toepasbaar, want ook tv-schermen worden bijvoorbeeld steeds vaker voorzien van LED lampen.

Milieuvriendelijker

Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan het milieu? Dan is overstappen op LED verlichting een goede keuze. Niet alleen is LED verlichting zuiniger, het hoeft ook minder vaak vervangen te worden. LED lampen gaan namelijk een stuk langer mee dan gloei-, hallogeen- en spaarlampen. Hierdoor hoef jij dus minder vaak nieuwe lampen aan te schaffen, waardoor je minder geld kwijt bent. Daarnaast mag een kapotte LED lamp bij het huishoudelijk afval, waardoor er geen speciale vrachtwagen hoeft te komen voor het inzamelen van chemisch afval. Dat scheelt weer CO2 uitstoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *